Medicină Internă

Medicina internă se ocupă de afecțiunile organelor interne (inima, plămâni, ficat, tub digestiv, splina, sânge, rinichi, metabolism, articulații, schelet osos) ea privind organismul ca un tot unitar si se ocupa de diagnosticarea si tratamentul majorității bolilor de care suferă adulții (peste 18 ani). În unele cazuri medicul internist colaborează cu medicul: cardiolog, pneumolog, nefrolog , hematolog etc.

Marea majoritate a pacienților suferă de mai multe afecțiuni și necesita tratamente multiple. Prin consultul oferit de medicul internist, pacientul evită excesul de consulturi medicale care pot să nu fie necesare. Medicul internist este cel care analizează aceste situații și decide care afecțiune necesită și un consult sau un tratament supra specializat. De asemenea coordonează schemele terapeutice astfel ca sa nu apară suprapuneri de medicație sau reacții adverse ale medicamentelor.

Examinarea clinică a pacientului este completat de investigația ecografică a pacientului, cu aparatura performantă, de ultima generație, pentru un diagnostic precis și tratament adecvat fiecărei patologii.

Dr. NUȚIU RADU CRISTIAN

Specializare și competențe

Medic primar medicină internă
Competență în ultrasonografie generală

Program

Luni: 16:00 – 18:00

TARIFE

Consultație +EKG : 200,00 RON
Consultație + ecografie : 300,00 RON
Consultație : 150,00 RON
Ecografie Doppler vascular : 150,00 RON
Control : 100,00 RON